curriculum vitae communicatie

 

PROFIEL

 

Caroline van Leerdam is een gedreven persoon, een vakvrouw die altijd in alle omstandigheden zal streven naar het hoogste rendement van haar werk. Zij helpt individuen op prettige, vakkundige wijze verder in hun (persoonlijke) ontwikkeling en geeft handvatten deze ontwikkeling te implementeren in groepsverbanden, organisatie binnen de maatschappelijke tendens van hun leef- en werkomgeving. Vanuit haar theaterachtergrond en haar werk als rollen spelactrice, beschikt zij over een groot arsenaal aan methodieken en sluit zich nauw aan op wie zij voor zich heeft. Caroline weet een veilige werksituatie te creëren waarbinnen zij met veel liefde, passie en enthousiasme haar werk voltooit. Op deze wijze weet zij mensen te inspireren en uit te dagen om grote stappen te zetten binnen hun ontwikkeling.

Caroline is met name bedreven in de onderwerpen:  presentatietechnieken, debatteren en pitchen en  toont daarbij een duidelijke meerwaarde in de NON verbale aspecten..

 

Belangrijkste kwaliteiten: inspirerend, deskundig, tastbaar resultaat; motiverend; betrouwbaar, integer.

 

ERVARING als communicatietrainer:

 

BAM! PRODUCTIES

BAM!producties is sinds 2009 opgericht door Caroline van Leerdam. BAM!producties is een eenmanszaak die al haar producten en ontwikkelingen heeft gebundeld binnen de noemer Theater & Communicatie. Binnen dit bedrijf worden verhalen, vertelvoorstellingen geschreven, theatervoorstellingen met bijbehorende educatie ontwikkeld, trainingen gegeven op elk maatschappelijk niveau, presentatietechnieken , debatteren, agressie trainingen en trainingen die gaan over verbale en non-verbale communicatie.

 

 BURO SPAN ORGANISATIE ADVIES EN OPLEIDINGEN

Sinds 2002 ben ik werkzaam als trainer voor Bureau Span te Zwolle. In het verleden had ik daar een fulltime betrekking, anno 2017 geef ik nu nog voornamelijk trainingen op het gebied van Agressie en Overtuigend Presenteren, ik functioneer daarnaast ook veelal als trainingsacteur.

 

HET NOVA COLLEGE

Voor de afstuderenden in de gezondheidszorg en bloedafname verzorg ik interactieve trainingen volgens het regiemodel. Daarnaast functioneer ik als trainingsactrice ter begeleiding van de lessen gedragskunde.

 

WORKSHIP TRAININGEN

Sinds 2013 heb ik met BAM! Producties een van de boten betrokken op Broedplaats De Ceuvel. Hierin werkt BAM! Producties nauw samen met Theatre Embassy . In twee jaar tijd hebben ze samen Workship, Podium op De Ceuvel (op)gebouwd; een intiem podium voor inspirerende lezingen, trainingen, workshops, theatervoorstellingen en unplugged muziekprogramma’s.

 

THEATRE EMBASSY

Deze ontwikkeling-theaterorganisatie werkt doorgaans met partnerorganisaties uit verschillende landen en werelddelen. Om deze partners met elkaar en aan Theatre Embassy te verbinden, was het nodig dat er een bestuur werd geformuleerd en opgericht, waarbij duidelijk moest worden wat deze partners en Theatre Embassy voor elkaar zouden moeten betekenen. Deze kadertraining heb ik ontwikkeld en geleid en vond in 5 dagen tijd plaats in Tacna, Uit deze intensieve internationale training is Het Zuiderbestuur opgericht.

 

Daarnaast ben ik als Theatre Ambassador vaak uitgezonden om zowel organisatorische als creatieve processen te genereren en bewaken. De methode waaraan ik momenteel werk en onderzoek doe, heet: Creacion Collectiva. Voor meer info: www.theatre-embassy.org

 

 FABLE FACTORY/ DE EFTELING

Sinds 2006 verzorg ik in de Efteling trainingen en coaching voor de artiesten in De Efteling. Deze werkzaamheden betreffen teambuildings-aspecten, speltrainingen, trainingen gastgericht communiceren. Daarnaast bewaak ik de uitvoeringen van de parkshows om de kwaliteit consistent en op niveau te houden.

 

125PROCENT.

een project- en communicatiebureau met passie voor maatschappelijke thema’s. Deze thema’s combineert 125Procent met creativiteit, kwaliteit en een professionele aanpak. Ik ben met Bam! Producties al vanaf de oprichting betrokken bij het ontwikkelen van een groep jongerenambassadeurs; Daarnaast train ik het team werknemers om de samenwerking en creativiteit het hoogste rendement te geven en ben ik betrokken bij de Vertel en Voorleeswedstrijd en het Mute Sound Festival waarbij ik dove en slecht horende presentatoren versterk in hun presentatie-vaardigheden. Voor 125Procent verzorg ik trainingen betreft Teambuilding; Non-verbale Communicatie en Presentatietechnieken.

www.125procent.nl

 

NEWMAN COLLEGE BREDA

Voor de jaarlijkse debatwedstrijd verzorg ik sinds 2009 de jaarlijks DebatTraining voor de deelnemende leerlingen van het Newmancollege

 

NLC

Het NLC is een organisatie die investeerders verbinden aan innovaties op gebied van gezondheidszorg. Zij pitchen om deze investeerders te prikkelen om te investeren. Sinds 2014 geef  ik aldaar coaching en trainingen op gebied van Pitchen & Presenteren 

www.nlc.nl

 

ATAL-MDC

ATAL-mdc is een bloedafname instantie

Elk jaar, sinds 2009 verzorg ik met BAM!-Producties , korte POWER-trainingen Omgaan met emotionele reacties van patiënten en cliënten in de spreekkamer

Daarnaast heb ik in 2014 een traject begeleid betreft Presentatietechnieken: de instructie Training, waarbij een nieuwe methode en een nieuwe naald moeten worden geïntroduceerd en landelijk overgedragen aan leerlingen en medewerkers van Atal-mdc.

Ook heb ik in 2016 een monoloog geschreven en gespeeld om de medewerkers van Atal-mdc bewust te maken van de risico’s tijdens het afnemen van bloed.

 

MAF FASHION BATTLE

Deze Fashion Battle geeft jong design talent en modellen de ruimte en de kans om hun mode ontwerpen op de catwalk van NoLIMIT Zuidoost te demonstreren. De modellen zijn doorgaans Street-Models en krijgen een Workshop Catwalk Lopen en werden door mij geselecteerd en getraind. Daarnaast verzorgde ik op de dagen van Fashion Battles de floor-managing. Voor meer informatie: www.mafb.nl

 

DA BEAT

met BUREAU CIST EN poppodium 013 TLIBURG

BAM!producties heeft een concept ontwikkeld genaamd Da Beat. Da Beat was een traject, voorzien van een lesbrief, een Training Debatteren en een uiteindelijke debat competitie. Deze werd jaarlijks (2009-1012) opgevoerd op Poppodium 013, Tilburg en De Cultuurbank ,CEC Amsterdam Zuidoost, uitgevoerd.